Na palube A-Rosa Bella čaká na hostí celý rad možností, ako si užiť voľný čas. Priestranná slnečná paluba s vyhrievaným bazénom s protiprúdom, ležadlami a slnečníkmi je v prípade priaznivého počasia centrom lode, večer sa ním potom stáva spoločenský priestor Lounge s barom, tanečným parketom a nádhernými výhľadmi. Relaxovať môžu hostia v najväčších riečnych kúpeľoch Spa-Rosa: je im tu k dispozícii množstvo kozmetických a skrášľovacích procedúr, zážitková sprcha, masáže, wellness a odpočinková zóna, biosauna a fínska sauna. Kto chce tráviť čas aktívnejšie, môže si zájsť do dobre vybaveného fitness centra alebo využiť minigolf či cvičné odpalisko. Pre deti je pripravený detský klub a zaujímavý program.

Na palube A-Rosa Bella sú dve reštaurácie, ktoré pripravujú menu založené na stredomorskej kuchyni, regionálnych a lokálnych špecialitách. Destinácii sa prispôsobuje aj vínny lístok. Vonkajšia reštaurácia dopĺňa menu o grilované špeciality a večer môžu hostia stráviť hneď v dvoch baroch, ktoré im pripravia kávové špeciality alebo koktaily.

V cene plavby sú zahrnuté bufety, kde je možné sledovať prípravu jedla „v živom prenose“, popoludňajší bufet s kávou, čajom a sladkým pečivom, minerálna voda v rámci všetkých hlavných jedál, voľná doba stravovania a možnosť vlastného výberu stola vo vnútornej a vonkajšej reštaurácii. a vínnom bare. Za drobný poplatok je priamo na palube možné rezervovať exkluzívnu 4chodovú večeru A-ROSA Dining. Hostia Premium all inclusive majú v cene aj nápojový balíček so širokým výberom alkoholických a nealkoholických nápojov.

Na lodi je k dispozícii:

  • Dve (vnútorné a vonkajšie) reštaurácie a dva bary
  • Spoločenská miestnosť s posedením a tanečným parketom
  • Slnečná paluba s vyhrievaným bazénom s protiprúdom, ležadlami a slnečníkmi
  • Cvičné odpalisko na golf, minigolf, obrí šach
  • Požičovňa bicyklov, cyklistické výlety
  • Kúpele A-Rosa Spa – široká ponuka procedúr vykonávaných s pomocou produktov značiek BABOR a ST BARTH, fitness centrum s moderným kardio vybavením, masážne sprchy a relaxačná miestnosť, biosauna a fínska sauna
  • DJ, varenie „v priamom prenose“, tematické večery, zábavné hry
  • Kids Club – klub pre deti – a detský program